13 August 2011

HARAMJADAH 1.4 PERMOHONAN MAAF TERHADAP ARLENE TAN


Kenyataan rasmi "maaf" daripada pihak GaySec kepada pihak umum dan Arlene Tan

by GaySec on Saturday, August 13, 2011 at 3:27am
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg sebenarnya.

Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.

Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu. Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri. Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.

Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.

Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?

kerja kami boleh menjadi semakin mudah namun bagi mengelakan berlakunya lagi sebarang kesilapan, kami memerlukan masa yg panjang.

Kami akan cuba menebus kesalahan dan kecuaian kami dengan melakukan beberapa #Operasi demi untuk menentang laman sesawang yang menghina agama islam sepanjang bulan puasa ini. Insyallah.

Satu perkara yang kami perlu ingatkan kepada pihak umum adalah, kami lakukan ini semua bukan kerana kami mahukan `populariti` ataupun untuk mendapatkan `duit`. Jika kami lakukan untuk mendapatkan populariti, dah lama kami menyebarkan perkara ini kepada pihak yang mampu membuatkan kami jadi lebih `popular` atau `dikenali`, dan jika kami mahukan duit, mungkin sudah lama kami jual segala informasi, pangkalan data(database) yang kami miliki selama ini kepada pihak yang tidak bertanggungjawap untuk mendapatkan duit dan kekayaan, jika anda berfikir kami sedemikian, bermakna anda salah, kami tidak mengejar populariti dan duit, kami hidup dan wujud di dunia siber ini hanyalah untuk semata-mata menegakkan tahap keselamatan sesuatu laman sesawang atau sistem di malaysia ini. Jika anda tidak boleh terima dengan apa yang kami lakukan, anda boleh menyuarakan kata-kata anda pada kami. Insyallah kami akan cuba fikirkan.

Sekali lagi, maaf daripada kami kepada peminat gaysec, pihak umum dan terutama sekali Arlene Tan, kami manusia biasa, semua orang mesti akan melakukan kesilapan :).


http://www.gaysec.org/action/viewnews/maaf-gaysec.txt

dipetik dari FB gaysec tekan sini

12 August 2011

VIDEO UCAPAN ZUL NORDIN PADA DEMO ANTI MURTAD


ALLAH HU AKBAR
ALLAH HU AKBAR
ALLAH HU AKBAR

Marilah kita bersama mempertahankan Agama Islam dari terus dipermainkan oleh golongan munafik.

ISLAM AGAMAKU !
MELAYU BANGSAKU !
MALAYSIA TANAHAIRKU !

ALAHAI NURUL IZZAH 3


Alahai Nurul, bila kau buka je mulut hentam orang la maka ianya akan balik semula ke muka engkau. Nasib la orang lembah pantai dapat wakil macam ini. Untuk lebih lanjut sila ke blog MY MASSA di sini

08 August 2011

HARAMJADAH 1.3


Gambar siapa kah ini ?. Mengikut keterangan yang boleh di percayai, inilah muka haramjadah yang menggelarkan dirinya Hajjah Sitt Al-Wuzara. Nampaknya usaha Hackers GaySec telah berjaya membongkar identiti si Sitt nie dan telah pun membuat laporan polis.

Kita tunggu je apa kesudahan nasib si Sitt ini, jangan pulak Menteri Amaran tidak memberi amaran tetapi nasihat je udah le...

Rujuk ke Blog Brojinggo dan Blog Tinggalkan Satu Peluru..
Fb Hackers GaySec

05 August 2011

HARAMJADAH 1.2


Nampaknya selepas laman wodpressnya di blok oleh kerajaan, makcik gila nie bertwiter plak, namun ada sumber mengatakan akan dapat menjejaki siapa makcik ini sebenarnya.


 

Menurut sumber dia ni merupakan seorang wanita belia yang berasal dari keluarga campuran. Bapanya seorang mualaf Cina dan ibunya seorang Melayu. Pernah mendapat pendidikan di sekolah agama dan pernah juga melanjutkan pelajaran ke Universiti Utara Malaysia (UUM). Wajah graduan UUM ini boleh dikategorikan sebagai golongan cantik. Sayangnya, kecantikan anugerah Allah itu disalahgunakan untuk menghina Agamanya sendiri.

Aku dapat dari blog Siasah Kini...

BERBUKA DI GEREJA..


Apakebende la si Khalid nie jadi MB Selangor, duk kalut minta maaf kat pastor gereja kerana 'diserbu' oleh JAIS dan Polis gara-gara ada orang islam berbuka di sana. Dh memang terang la salah, gereja tu tempat ibadat orang kristian, yang sibuk nak berbuka kat sna wat apa ?.

Menurut DARUL EHSAN TODAY majlis tersebut diadakan pada pukul 2200hrs, berbuka apa jadahnya pada waktu tersebut ?. Ke siap wat terawih kat gereja ?. Kat surau dan masjid yang banyak dah tentu ada buat solat terawih dan dah tentu ada moreh, melantak je la kt sana yang gatal pungkok nak jugak gi ke gereja wat pe.

Memang kuar ajar betul, di bulan yang mulia ini diadakan majlis sedemikian rupa, ini bukan majlis berbuka tapi majlis percubaan untuk memurtadkan orang islam.

Daniel Ho dalam satu kenyataan akhbar berkata majlis makan malam yang diadakan dalam semangat 1Malaysia oleh Harapan Komuniti, sebuah NGO yang mempunyai kenalan rapat dengan Khalid Samad MP Shah Alam yang juga Timbalan Pesuruhjaya PAS Selangor memaklumkan majlis berbuka puasa di gereja malam semalam setujuan daripada Menteri Besar Selangot.

Paderi Daniel Ho mengutuk keras tindakan JAIS menyerbu majlis yang telah direstui oleh pemimpin Negeri.
 
Kalau dah nama semangat 1Malaysia, kena la prihatan kepada pengunjung orang islam, buat la ditempat yang terbuka. Kalau nak buat di gereja jemput la penganut kristian saja tak perlu la jemput orang islam sekali. Jangan nak menipu la, cakap je korang wat majlis memurtadkan orang islam, tapi bila dah kantol pandai la korang spin balik.

01 August 2011

MV OCEANIA BERLANGAR DENGAN MV XIN TAI HAI


JOHOR BAHRU 30 Julai - Seramai 23 kru kapal MV Oceania terpaksa mengharungi detik-detik cemas apabila karam setelah berlanggar dengan kapal MV Xin Tai Hai di kedudukan lapan batu nautika (14.4 kilometer) Barat Daya Pulau Pisang, Pontian di sini, malam tadi.
Dalam kejadian pukul 10.45 malam itu, semua mangsa terpaksa menyelamatkan diri dengan berhimpit-himpit menaiki dua rakit penyelamat selama dua jam.
Mereka kemudian diselamatkan oleh sebuah kapal dagang MV Ikaruga yang kebetulan melalui laluan tersebut sebelum kesemuanya dibawa ke Singapura.
Ketua Penguat Kuasa Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim Malaysia) Wilayah Selatan, Laksamana Pertama Maritim Zulkifili Abu Bakar berkata, kedua-dua kapal itu didaftarkan di Malta dan Panama dan dalam perjalanan ke Singapura.

"Berdasarkan maklumat diterima, kapal MV Oceania berada di hadapan MV Xin Tai Hai. Bagaimanapun MV Oceania dikatakan tiba-tiba memperlahankan kelajuan dan menyebabkan MV Xin Tai Hai tidak dapat mengelak lalu melanggar MV Oceania.

"Difahamkan, MV Xin Tai Hai meneruskan pelayaran selepas pelanggaran dan bersauh di kedudukan 1.5 batu nautika (2.7 kilometer) di selatan Tanjung Piai dan kapal MV Oceania pula tenggelam pada pukul 12.30 tengah malam tadi," katanya dalam satu kenyataan di sini, hari ini.

Zulkifli berkata, pihaknya menerima maklumat mengenai insiden itu pukul 11.50 malam sebelum menggerakkan dua bot Maritim Malaysia iaitu Petir 51 dan Kilat 18 ke lokasi terbabit.
Tambahnya, siasatan berhubung kejadian itu masih dijalankan dan sebuah bot Maritim Malaysia ditempatkan di lokasi bagi memantau keselamatan kapal-kapal lain yang melalui kawasan berkenaan.

Sumber UTUSAN MALAYSIA ONLINE

Komen:-

Tiba - tiba memperlahankan kelajuan, nie yang musykil nie. Macam mana boleh tiba - tiba pulak ?. Ada berek ke pada kapal tu. Mesti kapal di hadapan memperlahankan kelajuan atau dengan kata lain reduce speed dengan menggurangkan RPM. Mungkin pegawai kapal dibelakang tidak monitor pergerakan kapal tersebut pada radar dan apabila sudah terlalu dekat baru perasan yang kapal di hadapan semakin perlahan, apabila mengelak tetap berlaku pelanggaran.

Pegajaran buat semua watch keeping officer dan assitant watch keeping, nyawa krew lain dan harta kompeni terletak pada bahu anda...