bis

bis

penguna bijak

penguna bijak

18 March 2010

ANUAR PENAKUT


Ketika ditemui di lobi parlimen, Anwar menafikan semua pendedahan dibuat Zahrain bahawa beliau merancang gerakan 16 September bagi menjatuhkan kerajaan BN.
Anwar berkata, dakwaan Zahrain bahawa beliau sudah bertemu dengan tentera dan mendapat sokongan ahli Parlimen BN bagi membentuk kerajaan baru menggantikan kerajaan sedia ada adalah tidak berasas.
"Dia (Zahrain) cakap saya jumpa tentera.... kenapa beliau tidak beritahu tentera mana. Beliau kata saya suruh ahli Parlimen(pembankang) tunggu dalam dewan untuk menumbangkan kerajaan BN, cakap seperti ini adalah cakap orang UMNO",katanya.

sumber Berita Harian


Nampaknya anuWAR telah dimalukan oleh bekas rakan seperjuangan nya, dan nampaknya anuWar memang tidak tahu malu. UMNO pun dikaitkan..

anuWAR masih lagi berbohong dengan mengatakan pendedahan itu tidak benar, rasanya apa yang tidak benar adalah anuWAR tidak pun berjumpa dengan pihak istana atau tentera, tetapi mengatakan beliau sudah berjumpa dan mendapat sokongan, disitulah berlaku pembohongan.

Berani kerana benar, TAKUT kerana salah, pasal takut dan tidak boleh menepis apa yang didedahkan maka untuk mengelak lagi malu anuWAR telah meninggalakn dewan dengan tanpa malunya, rasanya perasaan malu memang dah tiada pada diri anuWAR.

Sudah-sudah la berbohong, tembelang sudah lama pecah dan baunya sudah merebak ke seluruh MALAYSIA, bertaubatlah dari Pembohongan yang dilakukan. Orang yang penakut dan melarikan diri dari masaalah macam gini yang mahu jadi PM, memang lingkup la negara dan rakyat.

anuWAR PPPP
CIFUT BABI....

1 comment:

 1. Salam Pemilik Blog ini.

  Saya Hendak kongsikan 1 maklumat bersama anda, harap dapat di pamerkan pada blog anda.

  di laman web ini:
  http://www.parlimen.gov.my/hindex/pdf/DR-18062007.pdf
  muka surat 30 yang bertajuk :
  RANG UNDANG-UNDANG PERKAPALAN SAUDAGAR
  (PINDAAN DAN PERLUASAN) 2007

  ReplyDelete