bis

bis

penguna bijak

penguna bijak

09 July 2011

BERSIH YANG KOTOR


BERSIH telah menjadi KOTOR dan kepada Reformasi ( sila klik ), jadi tidak timbul berdemo untuk meminta SPR menerima tuntutan Bersih tetapi telah menjadi medan untuk memperjuangkan al - juburi yang akan membela diri di mahkamah pada 13 julai nanti.
Maka bertempur la si banggang dengan FRU dan di sambut dengan  bom asap semburan semburan air. Suka bebenar gamaknya dapat main air percuma.
Tahniah kepada PDRM kerana dapat mengawal situasi dan telah melakukan tindakan awal dengan menjalakan sekatan jalan dari semalam lagi dan menangkap secara rambang sesiapa yang terlibat serta tidak lupa juga menangkap para pemimpin yang turut serta.

Pemimpin PATRIOT juga tidak ketinggalan di tangkap termasuk KJ sekali. Jumlah tangkapan setakat 1530 seramai 924 dimana 875 lelaki dan 49 perempuan.


Tetapi ada plak pemimpin yang satu nie di bawa ke hospital sampai nak kena wat scan lagi kerana mengalami kecederaan serius. Ish ish ish, xda sapa nak kesian kt al - juburi oii, 1 Malaysia dah tau anda pelakon terbaik, lakonannya sungguh hebat sehingga menyapu BERSIH kesemua katogeri yang di pertandingkan..


 Lakonan Papa Hebat memang hebat ha ha hak ptui.

Gambar di cekup dari pelbagai blog dan dari blog pinkturtle sini, sini, sini dan sini.
Ini bukan kezaliman polis terhadap rakyat, tetapi rakyat yang Bodoh, Bebal, Banggang, Bonggok, Senggal yang menzalimi diri mereka sendiri kerana terlalu Pandai mengikuti demotrasi memperjuangkan si peliwat tegar.

Bila ditahan mendapat layanan istimewa lagi dari pihak polis. 

 Gambar dari FB PDRM

Pada 1840 jumlah tangkapan adalah 1667 dimana 1500 lelaki 151 perempuan dan 16 kekanak.

No comments:

Post a Comment