bis

bis

penguna bijak

penguna bijak

09 June 2011

PENJELASAN TENTANG 4 ORANG SAKSI


“Kita berpegang kepada konsep empat saksi yang adil dalam kes zina dan liwat. Video tidak boleh jadi saksi kerana video ini besi, dia tiada mata dan telinga”: Hj Hadi, Muktamar Tahunan PAS kali ke -57

Jika inilah peganganya, ramai la kaki zina dan liwat merancakkan aktiviti mereka dan tentunya perogol juga tidak melepaskan peluang yang ada kerana apabila ingin dilakukan pertuduhan perlu ada 4 orang saksi. Bukan senang nak cari 4 orang saksi ketika berlaku perzinaan tersebut. Maka Islam akan di cop tidak adil pada penganutnya kerana tidak dapat membela mangsa yang telah dinodai.

Inikah Islam yang igin dibawa oleh PAS ??.

PAS juga sudah mengubah matlamat perjuagan kepad Negara Islam dan hukum hudud kepada Negara Berkebajikan yang rasanya Kerajaan BN sekarang sudah pun melaksanakan kebajikan rakyat dengan baik walaupun tidak sempurna seluruhnya, kerana setiap perkara ada kelemahan dan halangan yang perlu di perbaiki.

Benar seperti kata Tun Mahathir. " Karpal tidak perlu mati untuk PAS langkah mayatnya. Belum pun ia mati PAS sekarang sudah menjadikan perjuangan untuk negara Islam dan hukum hudud tidak lagi perkara utama. Sekarang PAS akan berjuang untuk negara kebajikan ".

Parti Ajaran Sesat yang telah hilang arah perjuangan.

No comments:

Post a Comment